Alla sessioner börjar med ett samtal om dina behov och gränser och därefter guidar jag dig till att slappna av och landa i din kropp. Vi avslutar med tid för integrering och ett avslutande samtal.


Frigörande andning och dearmorering 

Jag guidar dig genom olika andningstekniker och rörelser för att landa i kroppen och bli medveten om de förnimmelser som känns i kroppen hela tiden utan att vi är så medvetna om dem. Därefter guidar jag dig genom en längre djupandning där andningen sätter igång energi i kroppen som får stress, blockeringar och känslor att röra på sig och får möjlighet att frigöras. Om vi kan följa energin i kroppen ökar välbefinnandet, vi upplever mer liv, kraft och lust i vår kropp. De mer fysiska effekterna är en ökad avslappning och känslighet i kroppen. När stress och uppbyggda känslor kan få släppa, ökar det vårt välmående. Metoden grundar sig delvis på Wilhelm Reichs forskning. Detta är en mycket kraftfull metod.   


Pris: En behandling, 90 min. 1200 kr. 5 ggr 5500 kr.

10 ggr 9500 kr

Läs mer om metoden här. https://www.oshopulsation.com/about-pulsation.html


Intuitiv massage/Tantramassage

Sessionen handlar om att få olika typer av beröring över hela kroppen i full närvaro. Fokus är på din upplevelse i stunden men det kan också vara en djup resa in i ditt inre. Innan sessionen börjar samtalar vi om vad du har för intention med sessionen och vilka gränser du behöver för att känna dig trygg. Detta är en typ av massage som varierar mycket beroende på vad som uppstår här och nu och vad du som kommer har behov av. Därefter ger jag beröring som syftar till att ge dig olika förnimmelser och upplevelser i kroppen. Meningen är att få dig att slappna av och bli helt närvarande och medveten om din kropp. Det kan innebära att du får kontakt med en rad olika känslor vilket är helt ok. Allt är välkommet. Sorg, glädje, ilska, skam, lust eller vad som nu kommer. Rent fysiskt kan du också uppleva olika sensationer, kanske också kontakt med energiflödet i kroppen.


Intuitiv massage är bra för dig som:

  • vill uppleva mer i din kropp. Kanske har du känt dig avstängd eller har haft svårt att slappna av i intima relationer.
  • längtar efter mer närhet.
  • vill njuta mer av din kropp.
  • vill utveckla din kroppskännedom och lära känna din kropp ännu bättre.
  • vill träna dig på att sätta gränser
  • helt enkelt vill utforska hur det känns att ta emot beröring utan krav på motprestation

Pris: En behandling, 90 min. 1200 kr, 3 ggr 3400 kr

Alla priser är inkl. moms.


Bindvävsmassage

Detta är en meditativ och terapeutisk massagemetod som handlar om att återställa balansen i kroppen genom att bearbeta bindväven, muskler och stretcha kroppsdelar som påverkar hållningen. Bered dig på en genomgripande behandling som går både på bindväv, muskler och energibanor. Metoden består av långsamma, precisa massagestrykningar, övningar för att mjuka upp leder och mjuka yogiska strechövningar. Det är en djupgående metod som utförs i stor närvaro och där det finns utrymme för känslor att komma fram. Metoden kan innebära att man upplever viss smärta men det är en naturlig del av processen när man berör kroppen på djupet. Du sätter själv gränserna för hur mycket du vill utmana dig själv. 

Positiva effekter:
Minskad stress
Djup avslappning
Större rörelsefrihet
Bättre cirkulation
Förbättrad hållning
Frigörande av återhållna känslor
Fördjupad förståelse av koppling mellan den fysiska och psykiska hälsan

Läs mer om metoden här. Bio dynamic bodywork.

Pris:
En behandling, 90 min. 1000 kr

5 behandlingar a´ 90 min: 4700 kr


OBS! Jag ger ibland erbjudanden till arbetslösa, sjukskrivna eller andra som inte har de ekonomiska möjligheterna att betala fullpris. Hör av dig till mig så kan vi komma fram till en bra lösning.

 

Hitta lugnet i dig själv och din kropp
Bindvävsmassage går djupt
Behandlingarna sker i en trygg och varm miljö
Tantramassage är ett tillfälle för dig att bara ta emot och uppleva
Låt det som finns under ytan komma fram