Event


Jag håller i workshops i Breathwork tillsammans med min sambo Mette och fantastiska assistenter ungefär en gång i månaden. Detta i Nia Movements underbara lokaler på Nordostpassagen 55 i Göteborg. 

Under 2024 är det dessa datum hittills:

5 januari
23 februari
15 mars
12 april
24 maj
7 juni

Mer info om dessa finns på vår facebooksida Medvetet Relaterande. Bokning sker till Mette Boström via Messenger eller på 0707 425244.

Den andningen som är 15 mars är ett samarbete med Soundsisters, Frida och Julia Malmqvist där de kommer sjunga, spela och ljuda helt live under hela andningseventet. Det kommer bli fantastiskt! 

I maj håller jag tillsammans med Jarno Kinnunen på New level en retreat som heter Into the deep. Det är en retreat där vi under en hel helg använder breathwork och dearmorering för att få djup kontakt med oss själva och relatera ifrån den autentiska platsen. Mer info om eventet hittar du här: Retreat into the deep.

I september kommer jag tillsammans med Smrati Skog och Jarno Kinnunen hålla i första helgen av sex på ett årsprogram för personlig utveckling, tantra och frigörande andning. Den kommer kallas för Tantric Breathwork, tidigare Tantric Pulsation. 

Jag är också med i ett samarbete med Dearmouring Arts och då är jag bl.a. med och assisterar i november på Basic Training

Om du vill boka en breathwork eller ett event på temat personlig utveckling, ledarskap, grupputveckling, hör av dig till mig via 0708 924708 eller peter@feelforce.se