Om Peter

Jag heter Peter Forsberg och har de senaste 15 åren jobbat med samtalsstöd, inre arbete, självkännedom och medvetenhet. Under de senaste åren har jag  fördjupat mig i metoder där kroppen blir mer central via yoga, massage, andningsmetoder, aktiv meditation och andra kroppsterapier. Jag känner starkt för att dela med mig av mina erfarenheter och förmågor och stötta andra i att upptäcka mer om sig själva och därmed öka medvetenheten i världen. Hon behöver det. Nu. 

Min största styrka ligger i min närvaro. När jag ger någon behandling är jag fullständigt där, i min kropp, i mina händer och med min energi. 

Denna energi och närvaro känns också i mina händer. De verktyg jag använder idag är transformativ coachning, frigörande andning och olika typer av beröring som bindvävsmassage och intuitiv massage. Ta kontakt med mig för ett samtal om vad just du behöver. Jag är diplomerad ICF-coach via Modigt ledarskap, har diplom i bio-dynamic rebalancing (bindvävsmassage) och frigörande andning och har en flerårig bakgrund i psykosyntes, samtalsarbete och olika kroppsterapier. 

Läs mer om coachutbildningen jag gått: Modigt ledarskap
L
äs mer om: Bio-dynamic rebalancing
L
äs mer om psykosyntes: Psykosyntesinstitutet

Sagt av klienter: 

”Sessionen var en djupt helande och transformerande resa. Vi började med ett samtal och kom överens om att inleda sessionen med djupandning och beröring. Jag har hela mitt liv känt att jag har mycket rädslor som sitter i fötterna – det har känts som tortyr att låta någon röra dem. Men i ditt sällskap fanns det inga tvivel om att jag skulle låta det som fanns där komma fram. Jag kände mig fullständigt trygg. Med en otrolig närvaro och intuition kände du in exakt i vilka punkter det satt känslor/blockeringar, och en flodvåg av känslor vällde upp, växlande mellan djup åtrå, skräck och ursinne. Även när jag gick in i känslan av skräck kände jag att jag var i ett fullkomligt säkert utrymme, och jag fick intrycket att du kände instinktivt när det var dags att stanna på en viss punkt och låta känslorna flöda fram. Det var otroligt häftigt att få kontakt med ilskan, jag kände hur mycket urkraft som sitter där och som jag i normala fall blockerar, och även hur nära förknippat detta ursinne är med den sexuella energin. Sessionen var en enorm urladdning som väckte upp massor av sexuell energi och efteråt var jag så djupt avslappnad att jag kom in i ett närmast transliknande tillstånd. Nu, en vecka senare, känner jag fortfarande effekterna av sessionen och att helandet fortsätter. Har svävat i ett lustfyllt tillstånd och känner mig mer levande i min kropp. Är djupt tacksam för denna upplevelse och kommer definitivt att vilja gå på behandling hos dig igen. Du är en magiker!”

Sanna"Peter får med sin varma personlighet, sitt inkännande och empatiska förhållningssätt, mig som klient att känna mig trygg och omhändertagen. Hans lugna coachingstil och modet att ställa frågor som går på djupet, har fått mig att komma väldigt långt på bara ett par träffar. Peter visar att coaching kan vara väldigt hjälpsamt även när det handlar om emotionella frågor och det är tydligt att han gjort sitt arbete och räds inte utan bottnar även i de tyngre / djupare frågorna. Jag skulle varmt rekommendera Peter till alla som vill komma framåt i sitt liv, lära känna sig själv bättre på alla plan och som är villig att öppna upp. Kan tänka mig att Peter kan coacha inom alla områden där vi kan behöva hjälp att ta oss vidare och framåt. "

Sandra


"Peters kroppsbehandlingar omfattar mycket mer än bara den fysiska kroppen. Att få massage av Peters inkännande händer och energier är att vara på en väldigt trygg plats där det går bra att låta kroppen kommunicera sina behov och veta att Peter fångar upp dem. Som klient behöver jag inte alls veta vad jag behöver, när jag slappnar av och släpper in får kroppen exakt det den behöver i stunden och efteråt känns både kropp och sinne omhändertaget och stärkt. "

Anna


"Hos Peter kände jag mig direkt väldigt välkommen och avslappnad. Peter är mycket inkännande så behandlingen anpassades efter mina önskemål och min dagsform vilket var jättehärligt. Efteråt kände jag mig väldigt lugn och mer i harmoni med mig själv. Jag kan varmt rekommendera andra att träffa Peter!"  

Carin