Om Peter

Jag heter Peter Forsberg och har i snart 15 år jobbat med samtalsstöd, inre arbete, självkännedom och medvetenhet. Under de senaste åren har jag mer och mer utforskat hur mycket av vår mentala, själsliga och fysiska hälsa påverkas av hur vi tar hand om vår kropp. Det har jag gjort genom att fördjupa mig i metoder som mindfulness, yoga, massage, dearmorering, andningsmetoder och aktiv meditation. Ju mer jag har lärt mig av detta desto mer inser jag att jag vill se till att andra får del av det. 

Mina största styrkor ligger i min närvaro, förmåga att skapa trygghet och min förmåga att känna välvilja till alla typer av människor. När jag ger någon behandling är jag fullständigt där, i min kropp, i mina händer och med min energi. 

Denna energi och närvaro känns också i mina händer. De verktyg jag använder främst idag är transformativ coachning, frigörande andning och dearmorering. Ta kontakt med mig för ett samtal om vad just du behöver. Jag är diplomerad ICF-coach via Modigt ledarskap, är utbildad i frigörande andning och dearmorering och har en flerårig bakgrund i psykosyntes, samtalsarbete och olika kroppsterapier. 

Läs mer om coachutbildningen jag gått: Modigt ledarskap
L
äs mer om: Dearmouring Arts
Läs mer om: Frigörande andning/Rebirthing
L
äs mer om psykosyntes: Psykosyntesakademin

Sagt av klienter: 

"Har precis varit på min andra behandling på Feelforce. Med Peter Forsberg.

En session med frigörande andning och dearmorering.
Det känns helt otroligt verkligen. Jag vet inte om jag någonsin har lyckats gråta så mycket. Nå såååå djupt, våga bli hållen och stanna kvar. För mig är det så uppenbart att trauman, eller andra obearbetade känslor sätter sig i kroppen på olika sätt. Detta är verkligen i hästväg den kraftfullaste metoden jag kommit i kontakt med!! Att på olika sätt jobba med andningen samtidigt bli hållen i ett tryggs space med någon som verkligen ser, känner och förstår vad som händer.
Som jag tryggt kan vila och bli hållen av som utstrålar och påminner om att jag är trygg. När kroppens försvar och alarmsystem drar igång och hela kroppen låser sig i kramper. Att precis där.
Känna att få dedär lilla trycket / stödet för att kunna stanna kvar och andas. Så det som legat instängt kan få bubbla upp till ytan.
Att bara iaktta hur kroppen börjar rycka och röra sig själv för att skydda sig och inte vill möta panik känslorna.
Men det va inte en skenande känsla av panik som ville ut.
Paniken satt ju i motståndet!!
Istället spred sig ett varmt lugn, en lättnad, avslappning.
Vävnaden mjuknar och vecklar ut sig som ett dragspel som varit ihop tryckt.
Att känna hur jag får tillbaka känsel i vävnad som strypt sig själv av spänningar..

Som ett litet big bang av värme lättnad och galopperande ohämmad hulkgråt.
Inga bilder eller återupplevda tunga minnen. Bara rena känslor som ville få sitt uttryck, Som det aldrig fick.
En slags känslomässig upprättelse.
Lättnad och känner att det här är nog den finaste gåvan jag gett mig själv.
Magiskt "  /Victor


”En fantastisk värld öppnade sig, varmt skinande ljus, en frid, ett lugn som kändes i hela mig och på mycket länge kände jag mig trygg i mig själv. Jag var hemma.

Det var en av upplevelserna jag hade hos Peter under en andningsövning.

Det är svårt att beskriva resan som Peter följde med mig på. Jag gick tillbaka till saker som hänt i barndomen, saker som skadat mig i djupet. Vi pratade om det, vände och vred på det, såg det från helt andra perspektiv än jag kunnat själv, i andnings-övningarna färdades jag tillbaka till gamla platser, till helt nya platser och till de mest fantastiska känslor man kan tänka sig. Och allt detta gav mycket djupa insikter.

Peter är mycket duktig på att skapa en trygg miljö, på att se förbi maskerna vi omedvetet har skapar och ifrågasätter de snedvridna historier vi berättar om oss själva. Han skalar sakta bort allting och kvar finns bara den man egentligen är. Och man ser den enorma livskraften som finns inom oss. Och hur man genom att skala bort lager av lager kan frigöra den kraften i sitt liv.
En sådan fantastisk resa som jag hoppas alla tar chansen att göra.”
/Mats

"Bär med mig en känsla av frihet, kraft och glädje efter behandlingen hos Peter. Känner ett större flöde i min kropp. Jag har provat många olika behandlingsformer hos olika behandlare genom åren. Vad som var påtagligt, och vad jag känner tacksamhet över, är Peters starka närvaro. Jag kände att jag hade Peters fulla närvaro under hela behandlingen, att han inte vek av för en sekund. Peter höll ett tryggt och varmt space för mig att komma djupare i kontakt med mig själv. Jag kände mig trygg i att allt som kändes och ville komma upp till ytan var välkommet, oavsett om det var känslor, ljud eller rörelser. Jag är väldigt känslig för att ta in andra men i Peters närvaro fick jag utrymme och ro att helt fokusera på mig själv och vara i min egen upplevelse. Jag fick en behandling som verkligen utgick ifrån mina behov och min dagsform. Efteråt kände jag mig mycket avslappnad, med ett stilla sinne och mer i kontakt med min kropp. Jag ser fram emot att ta emot fler behandlingar och jag kan med värme rekommendera Peter!" /Linda


Tack för att du höll mig så jag fick falla i sär för att kunna falla på plats. Att du fanns där och inte vek en sekund för min sorg. Att jag kunde fullt ut få vara i alla känslor då du höll marken stadig och stod kvar i villkorslös kärlek. Din ödmjuka, stabila och rena framtoning gjorde att jag kände mig fullt ut hållen. Stor tacksamhet känner jag in för detta möte med dej som hjälpte mig vidare. Lisa


"I just had a beautiful session with 
Peter Forsberg. What a gift he is/has. So much love, compassion, gentleness. We've had several sessions before, and it's quiet astonishing what feeling safe can do to one's body/mind. Today I had one of the biggest insights I've had in my life so far (as a felt experience), and I wanted to share it because there are so many of us suffering in this life. Especially with feeling lonely, unworthy, and being too much/too little.
By using breath and body work, I ended up in a place I've only touched on before. That is, an extreme longing for union with all there is, the absolute, the divine, God, whatever you want to call it. At first I just saw nature around me, mountains, trees. I've always felt a longing to be and live in nature (still one of my biggest dreams is to live in northern Norway). But now this longing almost became unbearable, I started wheeping and shaking, and I could feel every cell in my body wanting to go back to that state. The state of infinite space and connection. To BE all that is. And I could feel this immense desire to dance, sing, scream, move around like the wind. Be the wild, mother nature. What a force.
/Rebecca


”Sessionen var en djupt helande och transformerande resa. Vi började med ett samtal och kom överens om att inleda sessionen med djupandning och beröring. Jag har hela mitt liv känt att jag har mycket rädslor som sitter i fötterna – det har känts som tortyr att låta någon röra dem. Men i ditt sällskap fanns det inga tvivel om att jag skulle låta det som fanns där komma fram. Jag kände mig fullständigt trygg. Med en otrolig närvaro och intuition kände du in exakt i vilka punkter det satt känslor/blockeringar, och en flodvåg av känslor vällde upp, växlande mellan djup åtrå, skräck och ursinne. Även när jag gick in i känslan av skräck kände jag att jag var i ett fullkomligt säkert utrymme, och jag fick intrycket att du kände instinktivt när det var dags att stanna på en viss punkt och låta känslorna flöda fram. Det var otroligt häftigt att få kontakt med ilskan, jag kände hur mycket urkraft som sitter där och som jag i normala fall blockerar, och även hur nära förknippat detta ursinne är med den sexuella energin. Sessionen var en enorm urladdning som väckte upp massor av sexuell energi och efteråt var jag så djupt avslappnad att jag kom in i ett närmast transliknande tillstånd. Nu, en vecka senare, känner jag fortfarande effekterna av sessionen och att helandet fortsätter. Har svävat i ett lustfyllt tillstånd och känner mig mer levande i min kropp. Är djupt tacksam för denna upplevelse och kommer definitivt att vilja gå på behandling hos dig igen. Du är en magiker!”

/Sanna"Peter får med sin varma personlighet, sitt inkännande och empatiska förhållningssätt, mig som klient att känna mig trygg och omhändertagen. Hans lugna coachingstil och modet att ställa frågor som går på djupet, har fått mig att komma väldigt långt på bara ett par träffar. Peter visar att coaching kan vara väldigt hjälpsamt även när det handlar om emotionella frågor och det är tydligt att han gjort sitt arbete och räds inte utan bottnar även i de tyngre / djupare frågorna. Jag skulle varmt rekommendera Peter till alla som vill komma framåt i sitt liv, lära känna sig själv bättre på alla plan och som är villig att öppna upp. Kan tänka mig att Peter kan coacha inom alla områden där vi kan behöva hjälp att ta oss vidare och framåt. "
/Sandra


"Peters kroppsbehandlingar omfattar mycket mer än bara den fysiska kroppen. Att få massage av Peters inkännande händer och energier är att vara på en väldigt trygg plats där det går bra att låta kroppen kommunicera sina behov och veta att Peter fångar upp dem. Som klient behöver jag inte alls veta vad jag behöver, när jag slappnar av och släpper in får kroppen exakt det den behöver i stunden och efteråt känns både kropp och sinne omhändertaget och stärkt. "
/Anna


"Hos Peter kände jag mig direkt väldigt välkommen och avslappnad. Peter är mycket inkännande så behandlingen anpassades efter mina önskemål och min dagsform vilket var jättehärligt. Efteråt kände jag mig väldigt lugn och mer i harmoni med mig själv. Jag kan varmt rekommendera andra att träffa Peter!"  
/Carin